咨詢熱線

0371-56715529

您當前的位置: 最新資訊> 考試安排>
招生簡章 報考指南 最新資訊

鄭大遠程教育學院發布四月份統英語考試資料,

時間:04-14 來源:www.shengbochuihuiqi.com 作者:鄭州大學遠程教育 點擊:
分享到:

鄭大遠程教育學院發布四月份統英語考試資料,請同學們及時下載學習!

  

一、交際英語

  1.-Could I borrow your car, please?

  -______________________

  A.Good idea.

  B.No hurry.

  C.With pleasure.

  D.No surprise.

  答案:C

  2.- It's rather cold in here. Do you mind if I close the window?

  - ________

  A.Yes, please.

  B.No, please.

  C.Sure, please.

  D.I don't like it.

  答案:B

  3.- What's the problem with your bike?

  - _________

  A.Not at all.

  B.Good, thank you.

  C.Nothing serious.

  D.Sure

  答案:C

  4.- How's your family?

  - _________

  A.Thanks all the same.

  B.Thanks for calling.

  C.Not too bad.

  D.Don't mention it.

  答案:C

  5.- Hi, Tom, how's everything with you?

  - ___________, and how are you?

  A.Don't mention it

  B.Hm, not too bad

  C.Thanks

  D.Pretty fast

  答案:B

  

二、閱讀理解

  In 1626, Manhattan Island was purchased(購買)from the Indians by Peter Minuit. It cost about $ 2,400. At first, it was called New Amsterdam by the Dutch settlers. Later it was renamed New York by the English.

  The city grew rapidly. There were several reasons for this, but the most important one is its location. New York is situated on the best American harbor on the Atlantic Ocean. It also lies on the Hudson River, which allows water transportation into the middle of the United States.

  Today New York has a population of approximately eight million. The city has groups from many races. It is famous for its Chinatown. It also has the largest Jewish population of any city outside Israel. After the blacks were released from slavery, a large number of them moved into cities like New York, Philadelphia, and Washington. More recently, people from Puerto Rico have done the same thing.

  New York is made up of five boroughs(行政區). The Bronx is the only one located on the mainland, with Brooklyn, Richmond, and Queens being on islands. It is a large manufacturing center because factories can be located near good water transportation. Two of the main businesses are the clothing industry and the printing industry. Most large publishing companies have their headquarters there.

  6.Manhattan was bought by Peter Minuit.

  A.T

  B.F

  答案:A

  7.The Indians named the city New York.

  A.T

  B.F

  答案:B

  8.New York grows so rapidly, because of its people.

  A.T

  B.F

  答案:B

  9.New York borough Bronx is not on an island.

  A.T

  B.F

  答案:A

  10.The printing industry and the clothing industry are two of the main businesses of New York.

  A.T

  B.F

  答案:A

  In the United States, it is not customary to telephone someone very early in the morning. If you telephone him early in the day, while he is shaving or having breakfast, the time of the call shows that the matter is very important and requires immediate attention. The same meaning is attached to telephone calls made after 11:00 pm. If someone receives a call during sleeping hours, he assumes it's a matter of life or death. The time chosen for the call communicates its importance.

  In social life, time plays a very important part. In the U.S.A. guests tend to feel they are not highly regarded if the invitation to a dinner party is extended only three or four days before the party date. But it is not true in all countries. In other areas of the world, it may be considered foolish to make an appointment too far in advance because plans which are made for a date more than a week away tend to be forgotten. The meaning of time differs in different parts of the world. Thus, misunderstandings arise between people from different cultures that treat time differently. Promptness is valued highly in American life, for example. If people are not prompt, they may be regarded as impolite or not fully responsible. In the U.S. no one would think of keeping a business associate waiting for an hour, it would be too impolite. A person, who is 5 minutes late, will say a few words of explanation, though perhaps he will not complete the sentence.

  11.What is the main idea of this passage? ________

  A.It is not customary to telephone someone in the morning and in sleeping hours in the U.S.

  B.The role of time in social life over the world.

  C.If people are late, they may be regarded as impolite or not fully responsible in the U.S.

  D.Not every country treats the concept of time as the same.

  答案:B

  12.What does it mean in the passage if you call someone during his or her sleeping hours? _______

  A.A matter of work.

  B.A matter of life or death.

  C.You want to see him or her.

  D.You want to make an appointment with him or her.

  答案:B

  13.Which of the following time is proper if you want to make an appointment with your friend in the U.S. A.?

  A.at 7:00 am

  B.at 4:00 pm

  C.at the midnight

  D.at 4 am

  答案:B

  14.Which of the following statements is true according to the passage? ________

  A.In the U.S.A. guests tend to feel they are highly regarded if the invitation to a dinner party is extended only three or four days before the party date.

  B.No misunderstandings arise between people from different cultures about the concept of time.

  C.It may be considered foolish to make an appointment well in advance in the U.S.A..

  D.Promptness is valued highly in American life.

  答案:D

  15.From the passage we can safely infer that _______

  A.it’s a matter of life or death if you call someone in day time.

  B.the meaning of time differs in different parts of the world.

  C.it makes no difference in the U.S. whether you are early or late for a business party.

  D.if a person is late for a date, he needn’t make some explanation.

  答案:B

  

三、詞匯與語法

  16.Chinese is spoken by the _____number of people in the world.

  A.smallest

  B.most

  C.largest

  D.wide

  答案:C

  17.I thought that honesty _______ the best policy.

  A.was

  B.is

  C.were

  D.be

  答案:B

  18.- Do you want to wait?

  - Five days ________ too long for me to wait.

  A.was

  B.were

  C.is

  D.are

  答案:C

  19.He _______ lives in the house where he was born.

  A.already

  B.yet

  C.still

  D.ever

  答案:C

  20.The young lady coming over to us _____ our English teacher; the way she walks tells us that!

  A.must be

  B.can be

  C.would be

  D.could be

  答案:A

  

四、完型填空

  There was a woman in Detroit, who had two sons. She was worried about them, especially the younger one, Ben, because he was not doing well in school. Boys in his class made jokes about him because he seemed so ___21___.

  The mother decided that she would herself have to get her sons to do better in school. She told them to go to the Detroit Public Library to read a book a week and do a book report for her.

  One day, in Ben's ___22___, the teacher held up a rock and asked if anyone knew it. Ben put up his hand and the teacher let him ___23___. “Why did Ben put up his hand?” his classmates wondered. “He never said anything. What could he possibly want to say?”

  Well, Ben not only ___24___ the rock, but also said a lot about it. He named other rocks in its group and even knew where the teacher had found it. The teacher and the students were surprised. Ben had learned all this from doing one of his book reports.

  Ben later went on to the ___25___ of his class. When he finished high school, he went to Yale University and at last became one of the best doctors in the United States.

  21.

  A.top

  B.slow

  C.class

  D.answer

  E.knew

  答案:B

  22.

  A.top

  B.slow

  C.class

  D.answer

  E.knew

  答案:C

  23.

  A.top

  B.slow

  C.class

  D.answer

  E.knew

  答案:D

  24.

  A.top

  B.slow

  C.class

  D.answer

  E.knew

  答案:E

  25.

  A.top

  B.slow

  C.class

  D.answer

  E.knew

  答案:A

  

五、英譯漢

  26.This is the worst hospital I have ever seen.

  答案:這是我見過的最差的醫院。

  27.What would you like to drink, mineral water or tea?

  答案:你喜歡喝點什么,礦泉水還是茶水?

  28.It is known to all that exercises are good for health.

  答案:眾所周知,鍛煉有益于健康。

  29.The traffic jams during morning and afternoon rush hours are a headache in big cities now.

  答案:上下班高峰期的交通擁擠問題是大城市目前的一個棘手問題。

  30.You needn’t go there anymore. He already knows about it.

  答案:你不必去了,他已經知道那件事了。

  31.What kind of life do most people enjoy?

  答案:多數人喜歡什么樣的生活?

  

六、寫作

  32.寫作

  Instructions:根據下面所給的題綱用英語寫出一篇不少于80詞的短文。

  內容提示:假如你叫張琳,你昨天(4月7日)在放學回家的路上發生了交通事故。你從自行車上摔了下來,被好心人及時送到了醫院,醫生叫你臥床休息三天,特此請假(ask for a sick leave)

  要求:1.請根據以上內容,向班主任張老師寫一張請假條;

  2.以第一人稱寫,不能逐字翻譯;

  3.詞數80左右。

  答案:無

微信交談

地址:鄭州市大學路18號0371-567155292454531884@qq.com
鄭州大學遠程教育報名平臺版權所有 未經允許 不得拷貝
地址:鄭州市大學路18號 網址:http://www.shengbochuihuiqi.com 
  • 二維碼
    這里是您的網站名稱
  • 在線QQ
  • 返回頂部
国产精品第一页